Residence Ghinita Bucovina va pune la dispozitie 9 spatii de cazare

cu baie proprie, TV, wi-fi, minifrigider, dulap, masa, incalzire centrala

Apartament

Este ideal pentru o familie cu 2 copii. Format din dormitor cu pat matrimonial, TV, minifrigider si living cu canapea extensibila (2 locuri), TV, balcon si baie proprie.

360

lei/noapte Luni – Joi

380

lei/noapte Vineri – Duminica

Camera cvadrupla

Situata la mansarda, cu balcon, perfecta pentru o familie cu 2 copii. Dotata cu pat matrimonial, canapea extensibila (2 locuri), TV, minifrigider, aer conditionat si baie proprie.

330

lei/noapte Luni – Joi

350

lei/noapte Vineri – Duminica

Camera tripla

Situata la mansarda, cu vedere spre munte, potrivita pentru o familie cu un copil. Dotata cu pat matrimonial, fotoliu extensibil, TV, minifrigider, aer conditionat si baie proprie.

280

lei/noapte Luni – Joi

300

lei/noapte Vineri – Duminica

Camera dubla

Perfecta pentru 2 adulti, dotata cu pat matrimonial, TV, masa, minifrigider, baie proprie, cu cabina de dus. Camerele duble nu au priveliste. 

220

lei/noapte Luni – Joi

240

lei/noapte Vineri – Duminica

Informatii utile

• ziua hoteliera incepe la ora 14:00 si se termina la ora 12:00 a doua zi
• pentru check-out intarziat, dar nu mai tarziu de ora 18:00, se achita 50% din tariful de cazare/noapte
• pe parcursul sejurului va punem la dispozitie bucatarie complet utilata, dining room, foisor cu gratar si terasa, spatiu de joaca pentru copii, masa de biliard
• se accepta tichete de vacanta in format electronic (card de vacanta) si pe suport de hartie, emise de EDENRED, SODEXO si UP ROMANIA (Cheque Vacances)
garantarea rezervarii se face doar pe baza de avans si presupune, in primul rand, confirmarea disponibilitatii de cazare din partea pensiunii
• in caz de neprezentare, avansul platit nu va fi rambursat
anularea unei rezervari in mai putin de 10 zile pana la data inceperii sejurului, atrage o penalitate echivalenta cu intreaga valoare a serviciilor aferente primei nopti de cazare
durata minima de sedere in weekend este de 2 nopti
nu se accepta animale de companie in pensiune