Vacante pentru sufletul tau!

O vacanta de neuitat te ajuta sa te incarci pentru tot timpul acela in care vei relua toata agitatia dinainte.

Daca te-ai hotarat sa poposesti la noi, pe taramul Bucovinei, vei vrea cu siguranta sa explorezi si micul oras care ne gazduieste pensiunea. Astfel, iti prezentam un mic ghid, care sa-ti starneasca interesul sa te plimbi prin locurile speciale din zona.

1. Manastirile Voronet si Humor

(© foto: Grida Creative)

Locuri deosebite, cu incarcaturi spirituala unice, care isi astepta vizitatorii cu bratele deschise mereu. Aceste monumente arhitecturale si religioase UNESCO te reincarca cu energie atat fizica, cat si spirituala.

 2. Rezervatiile paleontologice si geologice Piatra Pinului si Piatra Soimului

(© foto: Grida Creative)

Piatra Soimului este vizitata adesea de turisti pentru stancile impresionante din padure, perfecte pentru pasionatii de trasee montane, iar dupa o astfel de plimbare in natura, iarna te poti distra la Partia de schi Soimul. Elibereaza-ti mintea si lasa-te uimit de frumusetea naturii.

Totusi te poti bucura de telescaunul partiei chiar si vara, pentru ca poti urca cu ajutorul acestuia pana la Turnul de observare Soimul, un loc perfect pentru pozele instagramabile cu panorama orasului Gura Humorului.

(© foto: Grida Creative)

3. Complexul de Agrement Arinis

(© foto: Grida Creative)

Locatia prefereata de intreaga familie indiferent de anotimp. Complexul Arinis este o zona ideala atat pentru zilele calduroase de vara, cat si pentru sezonul rece. Acesta dispune de o piscina acoperita de dimensiuni olimpice, de doua bazine de inot exterioare (unul destinat adultilor si unul special pentru copii) si de o sala de sport.

Iarna te poti relaxa alaturi de intreaga familie la patinoarul din apropiere, iar vara te poti distra cu rolele in acelasi loc. Tot aici este un parc pentru iubitorii de senzatii tari Escalada, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici; Tiroliana peste raul Moldova si Poligon: tir cu arcul, paintball, airsoft, tubbing.

De asemenea, in apropierea complexului, pe malul drept al raului Moldova te poti bucura de plimbari cu telescaunul si de partiile de schi Soimul 1 si 2, pentru incepatori si avansati. Poti admira natura in timp ce iti iei doza de adrenalina cu o plimbare cu ATV-ul.

Speram ca micul nostru plan de activitati te-a convins sa ne vizitezi cat mai repede.

Una peste alta, suntem nerabdatori sa te primim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *